**Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι θα είμαστε κλειστά από 3 έως 27 Αυγούστου λόγω Kαλοκαιρινών Διακοπών. Οι παραγγελίες θα εκτελεστούν στις 28 Αυγούστου !

Καλό Καλοκαίρι !

Όροι Χρήσης

Το “www.e-giatras.com” είναι site προβολής και διάθεσης προϊόντων μέσω Διαδικτύου της ελληνικής εταιρείας «Δημήτριος Τ. Γιατράς». Η Έδρα της εταιρείας είναι στην διεύθυνση Κρέμου 34-36, Καλλιθέα, ΤΚ 17676 ( ΑΦΜ 139148105 / ΔΟΥ Καλλιθέας ), τηλέφωνα : 2109511514 / 2109586562. Πριν τη χρήση της ιστοσελίδας, "e-giatras.com", σας συμβουλεύουμε να διαβάσετε τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις. Η χρήση της ιστοσελίδας συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.

Όροι

- Η Δημήτριος Τ. Γιατράς διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του site www.e-giatras.com, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη και ανα πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση. Ό έλεγχος των τεχνικών πληροφοριών που παρέχονται και της καταλληλότητας των ειδών που παραγγέλλονται ανήκει στην αποκλειστική ευθύνη του πελάτη που χρησιμοποιεί την Ιστοσελίδα. Η εταιρεία Δημήτριος Τ. Γιατράς www.e-giatras.com δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ασυμβατότητες των προϊόντων με άλλα προϊόντα.
- Ο Πελάτης δηλώνει ότι όλες οι πληροφορίες που παρέχονται από αυτόν κατά τη χρήση της Ιστοσελίδας www.e-giatras.com είναι ακριβείς και αναλαμβάνει την υποχρέωση να καλύψει κάθε ζημία της Δημήτριος Τ. Γιατράς από τη χρήση της παρούσας Ιστοσελίδας και του λογαριασμού του Πελάτη από μη εξουσιοδοτημένα από τον Πελάτη άτομα.
Περιγραφή - Χαρακτηριστικά και Τιμές Προϊόντων
- Αν και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ακριβή αναγραφή των στοιχείων, χαρακτηριστικών και των τιμών των προϊόντων που προβάλλονται στο e-giatras.com, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο εμφάνισης τυπογραφικών ή τεχνικών λαθών σε τιμές και περιγραφή χαρακηριστικών των προϊόντων. Υπάρχει περίπτωση να έχει γίνει λάθος κατά την ενημέρωση της τιμής του προϊόντος και να παρουσιάζει ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή. Σε αυτή την περίπτωση θα θέλαμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για επιβεβαίωση της τιμής προτού προχωρήσετε στην παραγγελία του προϊόντος. Η Δημήτριος Τ. Γιατράς www.e-giatras.com δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε τιμές και περιγραφή των προϊόντων. Επίσης δεν ευθυνεται για τυχόν διαφορά του παραλειφθέντος προίόντος από την προβαλόμενη φωτογραφία στο site www.e-giatras.com

Τρόποι Πληρωμής

Οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής είναι η αντικαταβολή ( επιπλέον χρέωση 2.5€ συμπ. ΦΠΑ 23% ) είτε κατά την παραλαβή από το κατάστημα ( χωρίς χρέωση ) είτε μέσω courier ( μόνο με ACS ) ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Στις αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

Μέχρι την πλήρη εξόφληση του τιμήματος τα εμπορεύματα παραμένουν στην κυριότητα της πωλήτριας εταιρείας.

Σύμφωνα με το Φορολογικό Νόμο 3842/2010 άρθρο 20 § 3 «Τα φορολογικά στοιχεία συνολικής αξίας χιλίων πεντακοσίων (500) ευρώ και άνω, που εκδίδονται για πωλήσεις αγαθών ή παροχή υπηρεσιών σε ιδιώτες, εξοφλούνται από τους λήπτες τους, αγοραστές των αγαθών ή των υπηρεσιών, μέσω τραπεζικού λογαριασμού και με επιταγές. Δεν επιτρέπεται εξόφληση των στοιχείων αυτών με μετρητά. Οι τράπεζες δεν επιτρέπεται να χρεώνουν αμοιβές για την κατάθεση των ποσών αυτών σε τραπεζικούς λογαριασμούς.» Ως εκ τούτου οι παραγγελίες με αξία άνω των 500 ευρώ συμπεριλαμβανομένων των φόρων και λοιπών επιβαρύνσεων θα πρέπει να εξοφλούνται με κατάθεση σε λογαριασμό. Για κάθε παραγγελία με επιλογή πληρωμής κατάθεση σε λογαριασμό θα επικοινωνούμε μαζί σας για την ακριβή διαδικασία. Το κατώτερο όριο συναλλαγής από 1/1/2012 θα είναι χίλια πεντακόσια (500) ευρώ.
Αφού αποστείλετε την παραγγελία σας θα υπάρχει πάντα ενημέρωση για την διαθεσιμότητα του προϊόντος και το κόστος αποστολής. Σας συμβουλεύουμε να προχωράτε στην κατάθεση του ποσού της παραγγελίας μετά από την μεταξύ μας επικοινωνία για ενημέρωση του κόστους αποστολής και της διαθεσιμότητας.
**Προσοχή κατά την παραγγελία σας μέσω του site“e-giatras.com” το κόστος των μεταφορικών εμφανίζεται ως μηδενικό γιατί δεν υπολογίζεται, για το λόγο ότι δεν είναι ενημερωμένα τα βάρη για όλα τα προϊόντα. Γι’ αυτό το λόγο θα σας ενημερώνουμε για το κόστος αποστολής κατά την επικοινωνία μαζί σας για την επιβεβαίωση της παραγγελίας

Διαθέσιμοι τραπεζικοί λογαριασμοί :

Τράπεζα Πειραιώς :

Αρ. Λογ. : 5037-075132-076
IBAN: GR4101720370005037075132076


Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος:

Αρ. Λογ. : 13700126884
IBAN: GR7601101370000013700126884


-- Οι λογαριασμοί φαίνονται και στο email που λαμβάνετε μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.
-- Στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με email στο giatrast@gmail.com ή με fax στο 2109586562 ή
ενημερώστε μας τηλεφωνικά για να δούμε την κατάθεση.
*** Προσοχή : Για τη δική σας εξυπηρέτηση θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για επιβεβαίωση της διαθεσιμότητας και μετα θα
προχωράτε στην κατάθεση του ποσού ! Η αποστολή των προϊόντων γίνεται μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσης.


Τρόποι αποστολής

Οι διαθέσιμοι τρόποι αποστολής για την παραγγελία σας είναι οι εξής :

Αποστολή με ACS courier
Αποστολή με courier της επιλογή σας ( προϋποθέτει κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό )
Αποστολή με μεταφορική εταιρεία ( κατόπιν επικοινωνίας και προϋποθέτει κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Παραλαβή από κατάστημα μας.

Μετά από κάθε παραγγελία σας υπάρχει πάντα επικοινωνία με τον πελάτη για διαθεσιμότητα και χρόνο παράδοσης. Δεχόμαστε αντικαταβολές μόνο με την ACS. Οι παραγγελίες παραμένουν διαθέσιμες για παράδοση μέχρι και 15 ημερολογιακές ημέρες από την καταχώρηση τους. Σε περίπτωση που δεν καθίσταται δυνατή η ολοκλήρωση της παραγγελίας (ενδεικτικά αναφερομένων: αδυναμία επικοινωνίας, μη προσέλευση για παραλαβή του προϊόντος, μη διαθεσιμότητα του προϊόντος που ζητήθηκε με την παραγγελία) και μετά το πέρας της εν λόγω προθεσμίας, η παραγγελία ακυρώνεται, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Σε ειδικές περιπτώσεις αποστολής προϊόντων και παραγγελιών (πχ μεγάλου όγκου ή/και βάρους) ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον χρέωση μεταφορικών και η αποστολή μπορεί να γίνει και με άλλα μέσα. Για τις συγκεκριμένες περιπτώσεις θα επικοινωνήσουμε μαζί σας και θα σας ενημερώσουμε πριν την αποστολή.

Όταν ολοκληρωθεί η συλλογή των προϊόντων της παραγγελίας σας θα σας σταλεί ενημέρωση μέσω e-mail για την παραλαβή της παραγγελίας σας. Παρακαλούμε κατά την προσέλευση σας να έχετε μαζί τον αριθμό της παραγγελίας σας.
Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με την ACS courier

- Το κόστος αποστολής για δέματα μέχρι 2 κιλά είναι 2.85€ + ΦΠΑ 23%
- Από 2 κιλά και πάνω χρεώνεται 1€ για κάθε επιπλέον κιλό.
- Αν το ογκομετρικό βάρος είναι μεγαλύτερο του πραγματικού τότε κοστολογείται το ογκομετρικό.
- Για μείωση του κόστους της αποστολής σε απομακρυσμένες περιοχες μπορείτε να παραλάβετε την αποστολή σας από το κοντινότερο σε εσάς κατάστημα της ACS .
- Δυνατότητα ασφάλισης των προϊόντων κατόπιν συνεννόησης.
- Ο χρόνος παράδοσης συνήθως είναι την επόμενη μέρα ( εκτός Σαββάτου & Κυριακής ) αλλά μεταβάλλεται στις περιπτώσεις Δυσμενούς Περιοχής.
- Παράδοση το Σάββατο επιπλέον Χρέωση 2€

Χρόνοι παράδοσης προϊόντων

Παραγγελίες που καταχωρούνται στο σύστημα μας και με την προϋπόθεση να είναι το προϊόν διαθέσιμο, παραδίδονται κατά κανόνα σε 1-3 μέρες σε όλη την Ελλάδα στην περίπτωση της αποστολής με courier. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση διαφοροποιείται αναλόγως και μπορεί να κυμαίνεται 1 - 4 εργάσιμες ημέρες. Σε περιοχές που χαρακτηρίζονται ως δυσπρόσιτες από της εταιρίες ταχυμεταφορών, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να είναι διαφορετικός. Οι χρόνοι παράδοσης μπορεί να διαφοροποιηθούν για λόγους ανωτέρας βίας, όπως απεργίες, καιρικές συνθήκες κλπ.

Αποστολές γίνονται καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή). Δεν γίνονται τις αργίες, τις ημέρες που η κεντρική μας αποθήκη είναι κλειστή για λόγους απογραφής και τα Σαββατοκύριακα.

Για παραγγελίες με προϊόντα που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα, αλλά κατόπιν παραγγελίας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το χρόνο παράδοσης των προϊόντων. Τα προϊόντα ταξιδεύουν με ευθύνη του πελάτη .

Εγγύηση Προϊόντων

Τα προιοντα της ιστοσελιδας μας καλύπτονται από εγγυήσεις τρίτων όπως από τον κατασκευαστή του προϊόντος ή τον αντιπρόσωπο του. Για την γρηγορότερη εξυπηρέτηση σας σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος ή δυσλειτουργίας, είναι αναγκαία η προσκόμιση του παραστατικού αγοράς - νόμιμη απόδειξη αγοράς ή τιμολόγιου αγοράς, και η συσκευασία του προϊόντος κατά την επιστροφή του στην Δημήτριος Τ. Γιατράς e-giatras.com είτε στον κατασκευαστή όπου καλύπτει απευθείας ο ίδιος το είδος/η.

Όροι Εγγύησης Προϊόντων

Η εγγύηση ισχύει μόνο αν το Πιστοποιητικό Εγγύησης έχει συμπληρωθεί πλήρως, φέρει την σφραγίδα του καταστήματος και συνοδεύεται από το πρωτότυπο τιμολόγιο ή την απόδειξη αγοράς. Δεν καλύπτονται από την εγγύηση οι χρεώσεις και οι κίνδυνοι που σχετίζονται με τη μεταφορά του προϊόντος προς επισκευή, καθώς επίσης και με την εγκατάσταση του προϊόντος και όποια άλλα έξοδα έμμεσα ή άμεσα σχετίζονται με την επισκευή του. Όλες οι επισκευές της εγγύησης πρέπει να γίνουν από τον μεταπωλητή ή τον αντιπρόσωπο του.

Η εγγύηση δεν καλύπτει: Περιοδικούς ελέγχους καλής λειτουργίας, συντήρηση και επισκευές ή αλλαγή ανταλλακτικών που οφείλονται σε φυσιολογική φθορά, επισκευές, μετατροπές ή καθαρισμούς που έλαβαν χώρα σε κέντρο service μη εξουσιοδοτημένο από τον αντιπρόσωπο. Λάθος χρήση, υπερβολική χρήση, χειρισμό ή λειτουργία του προϊόντος κατά τρόπο μη σύμφωνο με τις οδηγίες που περιέχονται στα εγχειρίδια χρήσης και στα σχετικά έγγραφα χρήσης, συμπεριλαμβανομένων: πλημμελούς φύλαξης, πτώσης, υπερβολικών δονήσεων, προϊόν που χρησιμοποιείται πέραν των προδιαγραφών για τις οποίες κατασκευάστηκε δεν καλύπτεται από εγγύηση. Σύνδεση του προϊόντος με εξοπλισμό που δεν είναι συμβατός ή εγκεκριμένος από τον κατασκευαστή, ζημιές που προκαλούνται ενδεικτικά από κεραυνούς, νερό ή υγρασία, φωτιά, πόλεμο, δημόσιες αναταραχές, λάθος τάσεις του δικτύου παροχής ρεύματος, λάθος κλιματισμό ή οποιοδήποτε λόγο που είναι πέραν από τον έλεγχο του αντιπροσώπου.

Η εγγύηση προσφέρεται σε οποιοδήποτε άτομο κατέχει νόμιμα το προϊόν μέσα στο χρόνο διάρκειάς της. Η εγγύηση αποτελεί την πλήρη αποζημίωση του αγοραστή. Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε πάντα στη διάθεση σας στο giatrast@gmail.com.

Επιστροφές Προϊόντων

Όροι επιστροφής και διαδικασία επιστροφής

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους, στις ακόλουθες περιπτώσεις: σε παραγγελίες στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της Δημήτριος Τ. Γιατράς e-giatras.com πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή), σε όλες τις αγορές σας στις οποίες υπήρξε πρόβλημα - ελάττωμα στη λειτουργία του προϊόντος - το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος και εφόσον η εγγύηση έχει δοθεί από την Δημήτριος Τ. Γιατράς e-giatras.com.

Στις παραπάνω περιπτώσεις ο πελάτης έχει την επιλογή είτε εξ αρχής να μην αποδεχτεί την παραλαβή του προϊόντος είτε, αφού έχει παραλάβει, να επιστρέψει το προϊόν, εντός μιας εβδομάδας από την ημέρα της παράδοσης. Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν. Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός 7 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τότε η Δημήτριος Τ. Γιατράς e-giatras.com δεν θα αποδεχτεί την όποια επιστροφή και την αντικατάσταση. Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση - επισκευή να συνοδεύεται απαραίτητα με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν νόμιμη απόδειξη αγοράς ή τιμολόγιου αγοράς. Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση με την Δημήτριος Τ. Γιατράς e-giatras.com.

Στην περίπτωση που σας στείλαμε λάθος είδος, σας στέλνουμε το σωστό και αναλαμβάνουμε κάθε κόστος μεταφοράς, παλιού και νέου προϊόντος. Θα φροντίσουμε να καλυφτείτε άμεσα με το σωστό είδος / είδη και στην περίπτωση μη διάθεσης του είδους να πιστωθείτε το καταβληθέν ποσό εφόσον το έχετε προ - εξοφλήσει. Θα σας παρακαλούσαμε σε αυτή την περίπτωση επιστροφής να επιστρέψετε το λάθος εμπόρευμα όπως το έχετε παραλάβει κατά την αποστολή μας. Στην περίπτωση επιστροφής για την διαδικασία service ή αντικατάστασης σε προβληματικό είδος στα πλαίσια της ισχύουσας χρονικά εργοστασιακής εγγύησης, μπορείτε να το αποστείλετε στην έδρα μας για το τεχνικό έλεγχο. Τα μεταφορικά έξοδα παραλαβής του ελαττωματικού είδους και η επιστροφή του στην περίπτωση αυτή επιβαρύνουνε τον πελάτη. Για αυτό εφιστούμε την προσοχή σας να εξετάζετε τους όρους εγγύησης των προϊόντων από την ιστοσελίδα μας.

Προκειμένου να επιστρέψετε το προϊόν σας παρακαλούμε αποστείλατε email στο giatrast@gmail.com αναφέροντας τον αριθμό ηλεκτρονικής παραγγελίας σας και το λόγο επιστροφής. Εκπρόσωπος της Δημήτριος Τ. Γιατράς e-giatras.com. σύντομα θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας και μέσω email αλλά και τηλεφωνικά. Σε κάθε περίπτωση μαζί με το προϊόν χρειάζεται η προσκόμιση της απόδειξης ή τιμολόγιου αγοράς. Εάν ωστόσο δεν έχει καλυφθεί κάποια σχετική σας απορία με τις εγγυήσεις των προϊόντων που αντιπροσωπεύει η εταιρεία μας, παρακαλούμε μην διστάσετε να μας αποστείλετε email σας στο giatrast@gmail.com ή να επικοινωνήσετε με το τεχνικό μας τμήμα.
Περιορισμός Ευθύνης

- Η Δημήτριος Τ. Γιατράς δεν μπορεί να παράσχει καμία εγγύηση για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των πελατών περί της μη διαθεσιμότητας τους.
Το “e-giatras.com” δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. Επίσης η Δημήτριος Τ. Γιατράς ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.
- Η Δημήτριος Τ. Γιατράς "www.e-giatras.com", ουδεμία ευθύνη φέρει για άμεση ή έμμεση, θετική ή αποθετική ζημία, που μπορεί να προκύψει από την έλλειψη ικανότητας χρήσης της Ιστοσελίδας e-giatras.com καθώς και από τυχόν σφάλματα, διακοπές, ελαττώματα ή καθυστερήσεις στη λειτουργία της Ιστοσελίδας ή στη διαβίβαση μέσω αυτής πληροφοριών στο διαδίκτυο.

Πολιτική προστασίας

Οι παρόντες όροι διατυπώνονται λαμβανομένων υπόψη τόσο της ραγδαίας ανάπτυξης της τεχνολογίας και ειδικότερα του Διαδικτύου όσο και του υπάρχοντος πλέγματος νομικών ρυθμίσεων σχετικά με τα ζητήματα αυτά. Σε αυτό το πλαίσιο, οποιαδήποτε ενδεχόμενη σχετική νέα ρύθμιση θα αποτελέσει αντικείμενο του παρόντος τμήματος.

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη της ιστοσελίδας http://www.e-giatras.comυπόκειται στους παρόντες όρους καθώς και στις σχετικές διατάξεις του ελληνικού (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τους νόμους 2774/1999, 3471/2006 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000) και ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ, και 02/58/ΕΚ) για την εν γένει προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και το απόρρητο των επικοινωνιών, καθώς και στις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Σε κάθε περίπτωση το e-giatras.comδιατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών της ιστοσελίδας και μέσα στο υφιστάμενο κάθε φορά νομικό πλαίσιο. Εάν κάποιος επισκέπτης/μέλος δε συμφωνεί με τους παρόντες όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων οφείλει να μην επισκέπτεται την ιστοσελίδα.

1. Η σελίδα e-giatras.comσυλλέγει και επεξεργάζεται τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που παρέχει αυτόβουλα ο επισκέπτης/μέλος κατά τη χρήση των υπηρεσιών του και για τους σκοπούς που περιγράφονται στους όρους χρήσης της ιστοσελίδας. Η χρήση για οποιονδήποτε άλλο σκοπό, επιτρέπεται μόνο μετά από προηγούμενη ειδική έγγραφη συγκατάθεση του επισκέπτη/μέλους, ο οποίος έχει δικαίωμα να άρει τη συγκατάθεσή του αυτή οποτεδήποτε, κατόπιν έγγραφης αίτησης. Το e-giatras.comδε συλλέγει πληροφορίες για τους επισκέτες/μέλη του από άλλες πηγές, όπως δημόσια αρχεία ή φορείς ή ιδιωτικούς οργανισμούς.

2. Η σελίδα e-giatras.comδεσμεύεται να μην προβεί σε πώληση, ενοικίαση ή καθοιονδήποτε τρόπο δημοσίευση ή/και κοινοποίηση των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών/μελών του σε κανένα τρίτο φορέα. Η σελίδα e-giatras.comμπορεί να διοχετεύσει προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών/μελών του σε τρίτα νομικά ή/και φυσικά πρόσωπα μόνο αν:
2.α. Έχει τη ρητή συγκατάθεση των επισκεπτών/μελών για τη διοχέτευση προσωπικών δεδομένων
2.β. Η διοχέτευση των προσωπικών δεδομένων προς νομικά ή/και φυσικά πρόσωπα που συνεργάζονται με το e-giatras.comκαθίσταται αναγκαία για την υλοποίηση των επιθυμιών ή/και παραγγελιών των επισκεπτών/μελών. Τα νομικά και φυσικά πρόσωπα που συνεργάζονται με το e-giatras.comέχουν το δικαίωμα να επεξεργάζονται τα προσωπικά δεδομένα που οι επισκέπτες/μέλη του καταθέτουν σε αυτό μόνο στο βαθμό που είναι απόλυτα αναγκαίος για την παροχή υποστήριξης προς αυτό.
2.γ. Επιτάσσεται λόγω συμμόρφωσης με τις σχετικές διατάξεις του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές.

3. Η σελίδα e-giatras.comπαρέχει τη δυνατότητα στους επισκέπτες/μέλη του να διαβιβάζουν τα προσωπικά τους δεδομένα, που αφορούν την αναγνώριση της ταυτότητάς τους, με μέθοδο ασφαλούς διαβίβασης (χρήση πρωτοκόλλου SSL, ειδικών αλγόριθμων κρυπτογράφησης δεδομένων κ.τ.λ.) . Η επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα είναι απόρρητη. Η σελίδα e-giatras.comτηρεί με αυστηρότητα συγκεκριμένη πολιτική ασφαλείας, ενώ παράλληλα εφαρμόζει τις πιο σύγχρονες τεχνικές προστασίας των προσωπικών δεδομένων, που τηρούνται στα αρχεία του από παράνομη πρόσβαση, χρήση ή αποκάλυψη, τροποποίηση, ακούσια καταστροφή. Η σελίδα e-giatras.com δε φέρει καμία ευθύνη, εάν τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, που τηρούνται στα αρχεία του, αποτελέσουν αντικείμενο παράνομης πράξης, επιφέρουσας ζημία ή βλάβη, περιουσιακή ή ηθική, θετική ή αποθετική, στον επισκέπτη/μέλος, λόγω ανωτέρας βίας ή για οποιοδήποτε λόγο που δεν οφείλεται σε βαριά αμέλεια ή δόλο του.

4. Ο επισκέπτης/μέλος δικαιούται να ενημερωθεί σχετικά με το εάν τα προσωπικά του δεδομένα αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας από το e-giatras.com. Η σχετική αίτηση οφείλει να συνταχθεί εγγράφως και να αποσταλεί στη διεύθυνση της εταιρείας, μαζί με αποδεικτικά έγγραφα από τα οποία να προκύπτει με βεβαιότητα η ταυτότητα του αιτούντος, καθώς και αποδεικτικό καταβολής του χρηματικού ποσού που ορίζεται στις αποφάσεις της αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Η σελίδα e-giatras.comυποχρεούται να απαντήσει εγγράφως μέσα σε αποκλειστική προθεσμία 15 ημερών, αποστέλλοντας ταυτόχρονα δωρεάν αντίγραφο των προσωπικών δεδομένων του αιτούντος, που τυχόν τηρούνται στο αρχείο του. Ο επισκέτης/μέλος δικαιούται να προβάλει εγγράφως αντιρρήσεις για την επεξεργασία των δεδομένων του. Ειδικότερα μπορεί να ζητήσει εγγράφως τη διόρθωση, προσωρινή μη χρησιμοποποίηση, δέσμευση, μη διαβίβαση ή ακόμα και διαγραφή τους.

5. Η σελίδα e-giatras.comσυλλέγει προσωπικά δεδομένα του επισκέπτη/μέλους, τα οποία αναγνωρίζονται αυτόματα από το διακομιστή του δικτύου του (web server), όπως είναι η διεύθυνση IP, το όνομα χώρου (domain name), καθώς και πληροφορίες σχετικά με το σύστημα του Η/Υ του. Τα δεδομένα όμως αυτά δε σχετίζονται σε καμία περίπτωση με τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα. Συλλέγονται αυτόματα, χωρίς προηγούμενη συγκατάθεση του επισκέπτη/μέλους και σχετίζονται με την ορθή λειτουργία του συστήματος, καθώς και με την εξαγωγή στατιστικών επισκεψιμότητας.

6. Η σελίδα e-giatras.comπεριλαμβάνει links (συνδέσμους) προς άλλους δικτυακούς τόπους (sites) τα οποία δεν ελέγχονται από την ίδια αλλά από τους τρίτους φορείς (φυσικά ή νομικά πρόσωπα) . Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται το e-giatras.comγια τους όρους.
Πνευματικά Δικαιώματα

Η Δημήτριος Τ. Γιατράς www.e-giatras.com αποτελεί μοναδικό και αποκλειστικό δικαιούχο όλων των πνευματικών δικαιωμάτων του περιεχομένου και της διάρθρωσης της Ιστοσελίδας εκτός ρητών εξαιρέσεων.Ασφάλεια : Για να παρουσιάσουμε οποιοδήποτε προσωπικό σας στοιχείο θα πρέπει πρώτα να δοθεί το όνομα του χρήστη και το password. Για αυτό το λόγο, πρέπει να φυλάτε καλά αυτά τα στοιχεία για να μην κινδυνεύσουν να πέσουν σε χέρια τρίτων. Επίσης σας συμβουλεύουμε να δημιουργείτε password χρησιμοποιώντας σύμβολα μαζί με αλφαριθμητικούς χαρακτήρες.Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του www.e-giatras.com διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.Τοποθέτηση παραγγελίας :Επιλέγετε από τον κατάλογο του www.e-giatras.com ή από την αναζήτηση προϊόντων συγκεκριμένους κωδικούς προϊόντων και τους τοποθετείτε στο καλάθι αγορών. Επιλέγετε από το καλάθι αγορών τα προϊόντα που επιθυμείτε τελικά να παραγγείλετε. Συμπληρώνετε τα στοιχεία της παραγγελίας, όπως τον τρόπο πληρωμής, τον τρόπο αποστολής, τη διεύθυνση αποστολής και τα σχόλια της παραγγελίας. Επιθεωρείτε τη συνολική εικόνα της παραγγελίας, αποδέχεστε τους γενικούς όρους συναλλαγών και δίνετε την τελική εντολή παραγγελίας.Ηλεκτρονική Αρχειοθέτηση Παραγγελιών :Οι παραγγελίες σας αρχειοθετούνται ηλεκτρονικά και μπορείτε, εφόσον το επιθυμείτε, να λάβετε γνώση του περιεχομένου της παραγγελίας σας. Η χρήση της Ιστοσελίδας www.e-giatras.com γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του επισκέπτη - πελάτη. Δεν ευθυνόμαστε για την κακόβουλη επέμβαση τρίτων. Οι επισκέπτες της Ιστοσελίδας www.e-giatras.com δεσμεύονται ότι δεν θα βλάψουν τρίτους με κακόβουλη χρήση της Ιστοσελίδας και πως δεν θα παραβιάσουν τα προσωπικά τους δεδομένα. Η επίσκεψη - τοποθέτηση παραγγελίας στο www.e-giatras.com προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων.Απόρρητο ΣυναλλαγώνΟι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές (σε φυσικά καταστήματα) ισχύουν και στην περίπτωση του e-commerce. Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον πελάτη στη Τιμόθεος Δ. Γιατράς e-giatras.com είναι εμπιστευτικές και η εταιρεία έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Μερικά από τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι τα ακόλουθα:

Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των αιτήσεών σας.
Η εταιρεία δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.
Στην περίπτωση που η εταιρεία χρησιμοποιεί τρίτους για την υποστήριξη των συστημάτων της, φροντίζει για την εξασφάλιση του απορρήτου των συναλλαγών.
Mπορείτε να ζητήσετε οποιαδήποτε στοιχεία τηρούνται για εσάς καθώς και την διόρθωσή τους σε περίπτωση που μπορείτε να τεκμηριώσετε την ύπαρξη λάθους.
Για τη δική σας ασφάλεια, θα πρέπει και εσείς να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα.

Κάθε ηλεκτρονική παραγγελία υπηρεσιών αποστέλλεται στη Δημήτριος Τ. Γιατράς μέσω e-giatras.com, εάν και μόνο άν ο Πελάτης έχει προηγουμένως αποδεχθεί ανεπιφύλακτα τους προαναφερθέντες όρους συμφωνίας, σαν μία επιπλέον απόδειξη ότι ο Πελάτης έλαβε πλήρη γνώση των όρων και συμφώνησε ανεπιφύλακτα με αυτούς.

Συμφωνείτε, ότι για οποιαδήποτε διαφορά προκύψει εφαρμογή θα έχουν οι νόμοι του Ελληνικού κράτους και αρμόδιο δικαστήριο για την επίλυση αυτών θα είναι τα Δικαστήρια Αθηνών. Η Εταιρεία έχει το δικαίωμα να τροποποιεί χωρίς ειδοποίηση τους Όρους Χρήσης του Συμφωνητικού Παροχής των Υπηρεσιών της και είναι στην ευθύνη του Πελάτη να φροντίζει να ενημερώνεται σχετικά από την παρούσα Ιστοσελίδα.

ABOUT SSL CERTIFICATES